(video) Depăşire teribilistă lângă Comrat! O şoferiţă a derapat şi a ieşit în decor

Depăşire teribilistă, total iresponsabilă lângă Comrat. O şoferiţă s-a angajat într-o manevră periculoasă, fără ca să se asigure, iar pentru a evita un impact frontal a luat-o într-o ultimă clipă pe acostamentul de pe contrasens, după care a ajuns în decor, acolo unde s-a şi oprit.

Situaţia a fost surprinsă de camera de bord din maşina care rula la moment pe sensul opus şi a cărei conducător a fost pus într-o situaţie de risc. Potrivit bărbatului, la volan se afla o tânără cu o vârstă de aproximativ 20 de ani, probabil de naționalitate găgăuză.

După ce s-a întors spre locul unde aceasta s-a oprit, inclusiv să se convingă că este bine şi să-i ceară careva explicaţii, conducătorul auto ne-a comunicat că domnişoara s-a amuzat de cele întâmplate şi chiar a râs când i s-a spus că a pus în pericol şi doi copii care se aflau în maşină cu el. A mai adăugat că după ce s-a oprit în decor, a ieşit din maşină, a discutat la telefon, a urcat înapoi şi a plecat de la faţa locului, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La momentul de faţă nu am putut contacta IP Comrat pentru a afla mai multe detalii despre caz şi cel mai probabil poliţiştii nici nu le au pentru că un accident rutier nu s-a întâmplat acolo. Totuşi, automobilistul care s-a pomenit în această situaţie neplăcută, a făcut un apel către alţi conducători care poate recunosc maşina şi şoferiţa, pentru a fi denunţată la poliţie şi pentru a fi salvate eventual alte vieţi, dacă tot conduce neadecvat.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

https://autoblog.md/video-cazul-soferului-care-circulase-cu-180-km-h-pe-serpentinele-dinspre-hincesti-ce-spune-politia/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/