(video) Deplasaţi-vă cu atenție! Pe viaduct, în trafic, ar putea cădea în timp şi alţi piloni electrici

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

În după amiaza zilei de ieri, circulația troleibuzelor pe bd. Dacia, în zona viaductului, a fost dată peste cap din cauza unui accident de infrastructură. Mai multe rute de troleibuz au fost redirecţionate, iar după câteva ore de intervenții, în jurul orei 21:30 traficul a revenit la normal în ambele direcţii.

RTEC a anunţat că s-a întâmplat un aşa-zis deranjament la rețeaua de contact. Un troleibuz, ocolind un oarecare obstacol, a agățat cu capul de troleu funia de oțel și a tras după sine doi piloni de susținere a rețelei de contact.

Totuşi, pericolul pentru ca situaţia să se repete din nou nu a dispărut nicăieri. S-ar putea întâmpla chiar şi fără implicarea transportului public deoarece la căderea pilonilor de ieri a contribuit şi starea lor însăşi, la bază, unde sunt cei mai afectați, inclusiv de condițiile meteo, apa împrăștiată de pe carosabil şi umezeală.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata