(foto) Accident matinal grav în raionul Sîngerei. Două automobile au ajuns în decor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Un accident grav pe traseul R-6, în apropiere de localitatea Bilicenii Vechi din raionul Sîngerei, a fost înregistrat în această dimineaţă în jurul orei 9:40. În contact au ajuns două autoturisme, iar drept rezultat trei persoane au mers fără să vrea la spital, printre care un copil de doar patru ani.

Conform informațiilor oficiale, nenorocirea s-a produs după ce un tânăr de 22 de ani, din motive deocamdată necunoscute, deplasându-se din direcția mun. Bălți spre Sîngerei, a pierdut controlul volanului unui Ford Scorpio şi a intrat pe contrasens, acolo unde se deplasa regulamentar celălalt autovehicul marca Peugeot, condus de un bărbat de 54 de ani, la bord având copilul şi o tânără de 28 de ani.

Toţi cei trei din urmă au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme. Tânărul şofer însă a scăpat nevătămat şi, dacă va fi găsit vinovat, va fi pedepsit în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victime.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/