(video) No comment: Circulaţia ambulanţelor trebuie interzisă pe strada 31 August 1989 ori a tuturor celorlalte maşini?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imagini virale surprise pe strada 31 August 1989, unele care au stârnit discuții aprinse pe diverse platforme de socializare. O ambulanţă a intrat pe singura bandă dedicată traficului de maşini, cu girofar şi sirenă inclusă, însă nu a mai putut înainta când a ajuns din urmă o coloană de autoturisme care se deplasau bară la bară.

Se pare că nu toată lumea încă știe (chiar şi cei de la urgenţă) despre decizia autorităților de a împărți carosabilul între automobiliști și utilizatorii de transport alternativ. Și nu s-a făcut prin simplu marcaj, ci și prin delimitatoare, care dacă sunt deteriorate cumva şi există probe, se penalizează cu amenzi şi se obligă restituirea prejudiciilor.

Ce e de făcut dacă trebuie de cedat trecerea, dar spaţiu nu există? Circulaţia ambulanţelor trebuie interzisă pe strada 31 August 1989, ori a tuturor celorlalte maşini?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise