Accidentul de lângă frontieră soldat cu deces. S-ar fi încercat coruperea medicilor pentru pasarea responsabilității

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Detalii neoficiale despre urmările accidentului tulburător de noaptea trecută încep să iasă la iveală. Băieţii de la StopHam Moldova au făcut publică o postare în care anunţă numele şoferului decedat, dar şi o tentativă de corupere a medicilor pentru a-l face pe acesta vinovat de tragedie.

Noaptea trecută şi-a pierdut viaţa Andrian Ceban, un bărbat în vârstă de 39 de ani care se deplasa regulamentar la volanul unui Mercedes-Benz Sprinter. În pagina sa de Facebook se arată că a fost locuitor al oraşului Ungheni şi căsătorit din 21 septembrie 2013. Nu am putut afla dacă avea copii, însă cel mai probabil era tată.

Conform declarațiilor unui membru al familiei sale, în momentul accidentului șoferul din BMW, care s-ar face vinovat de producerea accidentului, se afla sub influența alcoolului. Starea de ebrietate a fost confirmată anterior şi pentru redacţia nostră de către o sursă sigură, însă în comunicatul de presă emis de poliţie pe marginea celor întâmplate nu s-a pomenit nimic despre asta.

Se mai notează în postare că şoferul care conducea BMW-ul se află la moment în comă, fiind internat în Spitalul Raional Ungheni, deşi salvatorii l-au scos din maşină şi predat medicilor într-o stare conştientă. Totodată, conform informațiilor furnizate de rude, s-a încercat deja mituirea medicilor pentru ca starea de ebrietate să fie “transferată” răposatului, deşi sângele tânărului de 25 de ani a fost deja trimis la Chișinău pentru expertiză.

Mai există informații că acesta nu este la primul accident de circulație fiind în stare de ebrietate. De asemenea, se știe că vinovatul nu provine dintr-o familie săracă, ceea ce explică de ce astfel de indivizi, precum el, continuă să conducă autovehicule fără a fi pedepsiți conform legii.

Cmentariile sunt închise