(foto) Un nou accident nocturn cu deces. Impact frontal pe traseul R16, cauzat de un şofer beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Un nou accident nocturn grav, la o zi după cel care s-a întâmplat la ieşire din Ialoveni. Polițiștii din Ungheni au fost sesizați aseară, în jurul orei 23:30, precum că pe traseul R16 s-a produs un grav accident rutier.

Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, locuitor al satului Taxobeni din raionul Fălești, conducând un BMW X5, la intrarea în satul Gherman din raionul Ungheni a pierdut controlul asupra mașinii și a ieșit pe contrasens, acolo unde s-a lovit frontal cu un Mercedes-Benz Sprinter. La volanul microbuzului, care s-a răsturnat în urma coliziunii, se afla un bărbat de 39 de ani din raionul Ungheni.

Ambii conducători auto și pasagerii din BMW, doi bărbați de 27 și 22 de ani, au fost transportați la Spitalul Raional Ungheni cu diverse traumatisme. La scurt timp, conducătorul Mercedes-ului a decedat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului, însă din motive deocamdată necunoscute nu a declarat dacă tânărul ce conducea BMW-ului fusese sau nu în stare de ebrietate. Pe de altă parte, o sursă AutoBlog.MD demnă de încredere ne-a dat asigurări că tipul era băut la volan.


Salvatorii IGSU au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma accidentului. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori și pompieri. Tânărul din BMW a rămas blocat în interior. După deblocare, în stare conștientă, dar cu diverse traumatisme, acesta a fost predat Serviciului de asistență medicală urgentă și transportat la spital pentru îngrijiri de rigoare. Potrivit medicilor, la moment starea acestuia este gravă.

Cmentariile sunt închise