(foto) Un şofer de 30 de ani şi-a găsit sfârșitul în curtea unei case din raionul Edineţ

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident rutier în urma căruia îşi pierde viaţa un reprezentant al generației tinere. Astăzi dimineaţă, în jurul orei 7:00, Inspectoratul de Poliție Edineț a înregistrat un apel telefonic de la un locuitor al satului Bădragii Vechi de pe malul Prutului, care a comunicat că un automobil s-a oprit într-o gospodărie cu roţile în sus.

Ajunși la fața locului, preliminar, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 7 spre 8 septembrie, un bărbat de 30 de ani, locuitor al raionului Briceni, conducând un BMW, la intrare în localitate, ajungând într-o curbă, nu a adaptat viteza corespunzătoare și a pierdut controlul volanului. Drept rezultat a derapat de pe traseu, a intrat într-o curte printr-un gard cu bordură de beton şi s-a oprit în peretele unei case.

Din păcate, în urma traumatismelor primite, conducătorul automobilului a decedat pe loc. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de medicină legală Edineț pentru examinare și stabilirea exactă a cauzei decesului. Alte circumstanțe ale accidentului rutier se stabilesc.

Cmentariile sunt închise