(video) Mansory a modificat noile Porsche Cayenne Coupe şi Audi RS Q8

Atelierul german de tuning Mansory anunţă că este gata să modifice, la solicitarea persoanelor interesate, noile Porsche Cayenne şi Audi RS Q8. În cazul modelului din Stuttgart, Mansory spune că este un nou program de personalizare pentru el.

Cu efect imediat, Mansory oferă un program de personalizare complet nou dezvoltat pentru toate variantele de Porsche Cayenne de a treia generație (pentru modelul Cayenne care este produs din 2017 și pentru Cayenne Coupe care este produs din 2019), care, ca de obicei, include patru domenii principale de personalizare (ultimul e valabil doar pentru versiunile Turbo ale maşinilor):

  • Design – conversia corpului într-un bodykit din fibră de carbon (inclusiv o capotă din carbon, un nou spoiler modificat aerodinamic, extensii şi inserţii, unele vopsite în culoarea caroseriei, iar altele lăsate cu textura aleasă expusă la vedere);
  • Roți – combinații noi jantă-anvelopă (exemplarul din imagini poartă jante negre mate de model Y.5 de 23 de inci în anvelope Continental Sport Contact 6 de mărimi 315/25R23);
  • Interior – retapiţare şi personalizare completă a interiorului (cu piele fină, Alcantara, inserţii din fibră de carbon, aluminiu, cusături contrastante sub formă de carouri sau romburi, toate care acoperă orice suprafaţă, chiar şi cea de sub covoraşe);
  • Performanță – puterea motorului V8 poate fi mărită până la 700 CP și 900 Nm de cuplu (în mare parte datorită intervenţiei asupra unităţii electronice de control (ECU) şi instalării unui nou eşapament sport). Cu 700 CP la activ, maşina poate face 0-100 km/h în 3.2 secunde şi poate atinge maxim 300 de km/h.

Maşini Porsche modificate, la fel ca şi cele de marcă BMW şi Range Rover, vor fi comercializate sub sub-brandul MANSORY Switzerland.

Urmând conversia noului Audi RS 6 Avant, prezentată mai devreme în acest an, Mansory a decis să pregătească un program aproape similar şi pentru noul RS Q8.

SUV-ul a primit un nou bodykit din fibră de carbon, produs in-house, care poate fi lăsat cu textura expusă la vedere sau vopsit în culoarea caroseriei. Capota este realizată integral din fibră de carbon. În combinaţie cu el, pe acest exemplar s-a făcut uz de o nuanţă neagră cu efect de adâncime, dar şi o serie de inserţii de culoare roşie, inclusiv o bandă longitudinală.

Sub capotă, motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri a fost conectat la un ECU modificat şi la un nou eşapament sport, astfel încât produce acum 780 CP şi 1.000 Nm de cuplu. Cu aceste cifre, timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h s-a micşorat până la 3.3 secunde, iar viteza maximă a fost mărită până la 320 de km/h.

Pe partea de roţi se oferă jante forjate de model YN.5 de mărimi 10×24 şi 12.5×24 inci în anvelope de dimensiuni 295/30R24 şi 355/25R24. Alternativ se pot alege unele din aluminiu Y.5 de 10.5×23 inci.

Mansory stabilește, de asemenea, accente discrete și elegante în interiorul lui RS Q8, continuând astfel limbajul elegant negru-roşu de la exterior în interior. Cusăturile roșii contrastante de pe toate inserţiile din piele, ornamentele din fibră de carbon și volanul modificat, toate sunt realizate într-o calitate deosebită, demnă de remarcat.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-abt-prezinta-noul-rsq8-r-125-de-masini-cu-cate-740-cp/
https://autoblog.md/foto-manhart-performance-propune-un-nou-bodykit-si-tocmai-900-cp-pentru-noul-audi-rs-q8/
https://autoblog.md/video-techart-propune-700-cp-pentru-noul-porsche-cayenne-turbo-coupe-in-combinatie-cu-un-look-de-invidiat/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/