(video) După asta se mai plâng că îi stopează poliția! Cum au fost văzuţi că merg trei şoferi

Şi din nou nereguli. Trei situaţii înregistrate de curând de şoferi din capitală arată că unii colegi de-ai lor sunt departe de a fi responsabili în trafic, iar eventuale contravenţii nu le vor schimba prea mult modul de purtare.

Primul caz ne arată cum este condus haotic un VW Golf modificat pe str. Mihai Viteazul, unul dintre drumurile principale din capitală. Nu ştim dacă automobilul prezintă careva neajunsuri şi defecte care să nu-l facă să treacă revizia tehnică, însă cert este că şoferul ştie să încalce legea.

Până şi un banal sens giratoriu nu îl poate aborda ca la carte.

https://www.facebook.com/roman.scripnichenko/videos/3174043105972094/

În a doua situaţie, un alt conducător auto a mers la risc şi a făcut o manevră neaşteptată pentru cel care a surprins-o. S-a întâmplat la intersecţia str. Albişoara cu bd. Dimitrie Cantemir.

Într-o altă ordine de idei, impactul ar fi avut loc doar dacă circumstanţele ar fi fost uşor diferite, aici cu referire la viteză, timp şi reacţie, şi astfel statistica accidentelor s-ar fi completat cu încă un caz care s-a întâmplat “din nimic”.

https://www.facebook.com/100004377663871/videos/1576134759209098/

Şi din nou, fără ca să fie o excepţie în vreo zi, un nou filmuleţ cu referire la “tineretul de aur” a devenit viral într-un popular grup de pe Facebook. Imaginile arată diverse încălcări precum: depăşirea limitei de viteză, deplasarea pe contrasens, deplasarea fără centură de siguranţă cuplată, etc.

https://www.facebook.com/anton.fomi.9/videos/279138949943167/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/foto-situatie-in-chisinau-cei-de-la-insp-l-au-amendat-pe-unul-care-nu-este-de-al-lor/

Cmentariile sunt închise