(video) Peripeţii departe de casă. Doi minori din Bălţi, reţinuţi în Chişinău pentru că s-au plimbat cu o maşină străină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi minori originari din Bălți au fost reţinuţi de polițiștii din sectorul Rîșcani al capitalei, după ce au răpit un automobil. Este vorba despre o Honda Accord al unui bărbat de 57 de ani.

Autoturismul fusese parcat în curtea casei, iar în jurul orei 2:00 s-a auzit gălăgie afară. Privind prin geam, posesorul a observat cum doi indivizi au urcat la volan și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți în scurt timp și escortați la inspectorat, iar automobilul a fost depistat pe o stradă din sectorul Centru al capitalei.

În cadrul acțiunilor procesual penale minorii de 14 și 16 ani și-au recunoscut vina, comunicând că au pătruns în automobil prin deteriorarea lacătului și l-au luat pentru a se plimba. Aceștia nu sunt la prima abatere, fiind cercetați penal anterior pentru furt.

Actualmente minorii sunt cercetați în stare de libertate, iar pentru fapta comisă riscă până la cinci ani de închisoare.

Cmentariile sunt închise