(video) Caracteristicile dinamice ale noului Porsche Cayenne Turbo Coupe, verificate pe autobahn

Actualele SUV-uri şi crossovere sport, în termeni de dinamică, nu mai sunt inferioare majorităţii autoturismelor sportive celebre. O nouă dovadă a acestui lucru este un filmuleţ care prezintă acceleraţia impresionantă a unui nou Porsche Cayenne Turbo Coupe până la viteza sa maximă.

În timp ce unii nu văd sens într-un SUV cu forme coupe, derivat din unul într-o caroserie obișnuită, aflați că aceste modele au început să câștige în mod activ popularitate pe piață. Una dintre cele mai recente inovații în acest segment este Porsche Cayenne Coupe.

Colegii de la AutoTopNL au decis să verifice cât de reală este dinamica unei astfel de mașini și au dus-o pe cea de top pe o autostradă germană. Noul Porsche Cayenne Turbo Coupe este echipat cu un V8 ce produce 550 de cai putere și este capabil să accelereze până la 285 km/h, în timp ce pentru prima sută îi trebuiesc doar 3.9 secunde.

Reuşind să ruleze pe o bandă liberă de trafic, şoferul din spatele volanului a fost capabil să stoarcă o viteză maximă de 297 de km/h, practic 300 km/h. Însă pentru corectitudine maximă s-a folosit şi un monitor GPS care a indicat 285 de km/h, semn că vitezometrul este capabil să “născocească” într-o oarecare măsură cifre suplimentare. Respectiv, jurnalistul nu a putut atinge o viteză maximă mai mare decât cea declarată oficial, deşi a fost foarte aproape de a face asta.

Reieşind din toate cele spuse, indiferent de o cifră mare sau mică, aflăm că producătorul german de maşini nu înfrumusețează dinamica reală a produselor sale cu indicatori umflați, precum unele firme bine cunoscute, astfel încât merită tot respectul. Amintim că noile modele Cayenne Coupe pot fi deja comandate în ţara noastră.

Vezi şi: (video) Noul Porsche Cayenne Turbo poate atinge o viteză maximă mai mare decât Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus

Vezi şi: (foto) Noul Porsche Cayenne S Coupe! Iată cât costă în Moldova maşina cu 440 CP

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/