(foto) Noul Porsche Cayenne S Coupe! Iată cât costă în Moldova maşina cu 440 CP

Porsche lansează o altă variantă puternică a noului Cayenne Coupe, la aproape două luni de la prezentare. Vehiculul este acum disponibil la comandă și va sosi deja la dealerii germani la sfârșitul lunii iulie din acest an, în timp ce în ţara noastră mai târziu.

La baza noii versiuni se află deja celebrul V6 twin-turbo de 2.9 litri, care produce 440 CP. Cuplul maxim de 550 Nm (1.800 – 5.500 rpm) garantează accelerarea puternică şi permanentă, de pe loc şi până la 100 km/h, în doar 5.0 secunde, în combinație cu pachetul standard Sport Chrono.

Pentru cei care îşi doresc ca această cifră să mai scadă, până la 4.9 secunde, există ca şi în cazul celorlalte versiuni ale modelului trei pachete sport opţionale care micşorează greutatea SUV-ului. Viteza maximă este limitată la 263 km/h.

În plus față de pachetul Sport Chrono, lista de dotări standard mai include şi o servodirecţie sensibilă la viteze Power Steering Plus, jante din aliaj de 20 de inci, senzori frontali şi posteriori ai sistemului Park Assist, inclusiv cu o cameră video spate, dar şi o suspensie adaptivă Porsche Active Suspension Management (PASM).

Precum alte versiuni din aceeaşi familie, punctele forte ale unui Cayenne Coupe sunt: proporții mai clare cu o secțiune posterioară unică, un spoiler spate adaptabil, două concepte de acoperiș diferite și o banchetă posterioară interioară cu caracteristici ale unor scaune individuale şi cu o poziție de şezut care este coborâtă cu 30 milimetri în comparație cu cea dintr-un Cayenne obişnuit. Şi Cayenne S Coupe poate dispune standard de un acoperiș panoramic din sticlă sau opţional din fibră de carbon.

În ţara noastră, un Cayenne S Coupe are un preţ de start de 92.000 de euro.

GALERIE FOTO (inclusiv cu noi imagini cu versiunea Turbo):

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/