(video) Test Drive: Noua Dacia Sandero Stepway – ce noutăți aduce?

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Puţin timp a mai rămas până când primele exemplare ale noii generaţii Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway vor ajunge în Republica Moldova la comanda clienţilor sau în vânzare liberă, însă până atunci iată că am reuşit să punem mâna pe un Sandero Stepway pe care l-am luat la test!

Dealerul Dacia de la Chişinău ne-a oferit un exemplar cu motorul nou pe benzină de un litru volum şi cu trei cilindri în linie, pe care l-am pus la treabă circulând pe diferite suprafețe de drum şi prin care am reuşit inclusiv să scoatem un consum destul de bun.

Pot să spun că suspensia va bucura acum mai mult clienţii locali, iar împreună cu lista de dotări, unele nemaiîntâlnite anterior, îl fac un companion destul de interesant pentru rutina zilnică.

Vă invităm să urmăriți reportajul nostru pentru a afla mai multe detalii şi răspunsuri la întrebări. De asemenea vă îndemnăm să lăsaţi comentarii pe paginile noastre de Facebook despre faptul dacă aţi alege o astfel de Dacia nouă sau aţi opta pentru o alternativă rulată?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/