Într-o maşină a INP au “căzut prin fereastră” 100 de euro. Cum au ajuns banii acolo

0

O tânără a încercat să mituiască polițiști de patrulare după ce aceștia au depistat-o că șofează fără a deține permis de conducere. S-a întâmplat ieri în jurul orei 14:00 pe traseul Ungheni-Chișinău.

Potrivit informațiilor, în timpul supravegherii ordinii publice și a circulației rutiere, polițiștii de patrulare au observat un automobil condus neadecvat. Mașina a fost stopată în scurt timp pentru verificări, iar ofițerii au stabilit în spatele volanului se află o tânără care nici măcar nu are un permis de conducere.

După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să mituiască angajații INP.

Chiar dacă i s-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale, aceasta a aruncat (chiar așa se exprimă INP) în mașina poliției 100 de euro pentru a nu fi documentată și pentru a nu-i fi ridicată la parcarea specială mașina pe care nu avea dreptul să o conducă.

Totuşi, cu ce sancţiune s-a ales într-un final rămâne un mister.

Vezi şi: Scheme cu taxe ilegale de la subalterni şi trafic de influenţă. Patru poliţişti au fost reţinuţi în nici două zile

Inspectoratul Național de Patrulare amintește conducătorilor auto că fiecare încălcare ignorată, mai târziu poate produce o tragedie.

Nu mai propuneți polițiștilor alternative amenzilor, iar dacă vă ciocniți cu incidente în care vi se propune sau cere mită, apelați la numerele scurte 112 sau 1520 și denunțați actele de corupție. Toți participanții la trafic trebuie să fie responsabili și să-și asume greșelile!

Vezi şi: (parodie video) Un şofer din Moldova i-a dat unui poliţist, drept mită, o găină şi un iepure

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/