in ,

(foto) Nu au putut să o împartă liber. Două troleibuze s-au blocat într-o intersecție din sectorul Buiucani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Două troleibuze de pe noua rută nr. 38, care circulă pentru prima dată pe câteva străzi din capitală, au întâmpinat un blocaj temporar la intersecția străzilor Ion Pelivan și Nicolae Costin din sectorul Buiucani. Mai mulți șoferi au fost impuși să aștepte câteva minute în șir pentru ca problema să fie rezolvată.

S-a întâmplat așa că cele două vehicule au ajuns în intersecție și au intrat în aceasta practic concomitent. Datorită unui câmp vizual limitat, conducătorii troleibuzelor nu s-au văzut din timp unul pe altul și au trebuit să facă față situației incomode. S-a generat situația și datorită spațiului limitat pentru virare.

Interesant ce s-ar fi întâmplat dacă dimensiunile troleibuzelor ar fi fost ușor mai mari și ar fi fost dependente doar de rețeaua electrică?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!