(video) Incredibil! Ziua-n amiaza mare un taximetrist din Chişinău nu vede cum un pieton trece strada

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 26.01.2023) Polițiștii s-au autosesizat şi au sancţionat conducătorul care a admis încălcări în traficul rutier. Taximetristul era un tânăr de 22 de ani. Acesta şi-a recunoscut vina.


Probleme cu vederea sau mai degrabă probleme cu neatenția? Priviţi un moment viral, un risc de producere a unui accident cu implicarea unui pieton pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani. Vedeţi şi voi momentul când anume a fost apăsată pedala de frână. Telefonul bată-l vina?

VIDEO: facebook.com/Александр Высоцкий

De cealaltă parte, există şi pietoni care ar avea probleme fie cu vederea, dar mai degrabă cu neatenţia, dacă tot au văzut cum să iasă în stradă. În intersecția străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu, o tânără a fost la un pas de a ajunge sub roţile unui automobil, însă a reuşit într-un ultim moment să se oprească.

Doar priviţi şi voi cum şi-a asigurat trecerea, fie şi neregulamentară, mai exact în care parte a privit întâi…

VIDEO: facebook.com/constantin.cocieru.7

Vezi neapărat:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. […] aceste cazuri au fost înregistrare de camerele de bord a automobilelor din capitală, transmite autoblog.md. Urmărește-ne pe Telegram și […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata