GBS: Stilat și sofisticat – noul Peugeot 208

Articol de: “GBS” SRL

Noul Peugeot 208 a fost proiectat de la zero și este unul dintre cele mai atractive modele din clasa B. Aspectul său este remarcabil, dar și caracteristicile sale tehnice.

În showroomul GBS, hatchback-ul este disponibil în nivele de echipare Active și Allure. Disponibile la vânzare sunt modele cu motor pe benzină de 1.2 litri cu transmisie automată cu 6 trepte sau transmisie manuală cu 5 trepte (130 CP și 75 CP respectiv), precum și cu motor diesel de 1.5 litri cu transmisie manuală (100 CP). Indiferent de echipament, mașina va arăta luminoasă, sportivă și modernă.

Caroseria modelului 208 are aspecte atractive datorită designului său solid și a inserțiilor organice de lumină care amintesc de colți și urme de gheare. Te poți îndrăgosti de Peugeot 208 rapid și pasionant!

Habitaclul din a doua generaţie Peugeot 208 este o demonstrație a unui interior modern și ergonomic, cu o masă de echipamente asamblate cu grijă, folosind materiale de prelucrare de înaltă calitate. Sunt prezente și sisteme multimedia cu MirrorLink, Apple CarPlay, funcții Android Auto, navigare TomTom cu hărți 3D.

La showroomul GBS, puteți achiziționa un Peugeot 208 la un preț onorabil, fiind la dispoziția dumneavoastră și serviciul de test drive. Managerii salonului vor fi încântați să ofere informații mai detaliate și să răspundă la întrebările pe care le aveți.

Achiziționând mașini Peugeot de la un reprezentant oficial, GBS, puteți utiliza leasingul sau serviciul trade-in, precum și serviciul de garanție al mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km, oricare dintre acestea survine mai întâi.

Vă așteptăm la showroom-ul GBS:
Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact 022-022-500
Peugeot Moldova

P.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/