(video) Achtung! Noul Mercedes-AMG GT Black Series a preluat tronul pe Nürburgring-Nordschleife

Cât de aproape este noul Mercedes-AMG GT Black Series de motorsport a fost acum demonstrat în mod impresionant de pilotul GT3 Maro Engel pe pista Nordschleife a Nürburgring.

Cu un timp certificat măsurat oficial și legalizat de 6:43.616 minute pentru pista de 20,6 kilometri lungime și 6:48,047 minute pentru pista totală de 20,832 kilometri lungime, noul “meteorit” cu V8 a preluat locul de frunte în categoria maşinilor sport stradale şi a devenit nr.1 în rândul modelelor complet standard, nemodificate.

Mercedes-ul german a bătut recordul stabilit anterior de Lamborghini Aventador SVJ în vara anului 2018 – 6:44.97 minute.

Maro Engel a utilizat pe deplin toate posibilitățile oferite standard de noua serie Mercedes-AMG GT Black, cum ar fi: cel mai puternic motor din seria AMG V8 cu 730 CP/800 Nm, aerodinamica sofisticată și opțiunile extinse de reglare a suspensiei. De exemplu, splitter-ul frontal din fibră de carbon a fost extins în poziția “Race”, iar lamele inferioare și superioare ale spoilerului din spate au fost ajustate fiecare în poziția de mijloc.

Suspensia reglabilă AMG cu amortizare adaptive a fost coborâtă cu cinci milimetri în față și cu trei milimetri în spate pentru a îmbunătăți și mai mult efectul venturi al difuzorului frontal. Unghiul de înclinare verticală a roţilor a fost ajustat la valorile maxime posibile de -3.8 grade pe puntea față și -3.0 grade pe cea din spate.

În cazul barelor reglabile anti-ruliu, profesionistul a optat pentru cea mai rigidă dintre cele trei setări posibile, iar sistemul AMG de control al tracțiunii în nouă etape a fost ajustat între pozițiile șase și șapte – în funcție de secțiunea pistei. Clienții AMG GT Black Series pot profita, de asemenea, de toate aceste setări și variații.

Acest lucru este valabil și pentru anvelopele MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R MO cu “compus moale”, care sunt oferite pe acest automobil complet standard și au fost dezvoltate în colaborare cu partenerul Michelin, în special pentru cele mai bune mașini sport din seria AMG GT. Cel mai înalt nivel posibil de siguranță a fost asigurat nu numai de sistemul standard de frânare cu mecanisme carbo-ceramice, ci și de pachetul Track Package cu sistem de protecție în caz de răsturnare și centuri de siguranță în patru puncte oferite ca echipament standard.

Turul record a fost măsurat cu precizie de către experții neutri ai “wige SOLUTIONS”. Un notar independent a certificat, de asemenea, condițiile vehiculului și timpul de tur.

De ce există două tururi diferit cronometrate pe Nürburgring-Nordschleife?

Nürburgring-Nordschleife este considerată cea mai dificilă pistă de curse din lume și este inclusă în fiecare program de dezvoltare a unei maşini Mercedes-AMG. Un tur record este, prin urmare, cel mai solicitant test al calităților unei mașini sport. Timpii sunt determinați pentru două alternative – 20,6 și 20,832 kilometri lungime.

Din 1997, circuitul de 20,6 kilometri a fost măsura tuturor lucrurilor. Revista de specialitate “sport auto” de la editura Motor Presse Stuttgart îl foloseşte ca parte a așa-numitului lor “Supertest”. Din motive istorice, secţiunea dreaptă şi scurtă de lângă tribuna T13 – de la capătul Nordschleife până la circuitul Grand Prix, până la ieșirea circuitului Grand Prix spre Nordschleife – nu este luată în calcul. Prin urmare, linia de plecare se află la sfârșitul tribunei T13 în direcția nordică, iar linia de sosire se află la începutul tribunei T13 în direcția sudică. Astfel, nu se măsoară un tur complet după startul din mers. Lungimea totală a pistei este de exact 20,6 kilometri.

În 2019 lucrurile s-au schimbat şi această secţiune a fost adăugată în turul oficial de la Nürburgring. Acesta a fost organizat de compania de operare “Nürburgring 1927 GmbH & Co. KG” și este cu 232 de metri mai lung, deoarece linia de start și linia de sosire sunt identice aici, tot pe secțiunea T13, astfel încât un tur complet pe Nordschleife constituie 20.832 de kilometri și timpii se măsoară cu start din mers.

Apropo, mai trebuie îndeplinite numeroase condiții pentru ca ambii timpi înregistrați să fie recunoscuți. Pe lângă cronometrare prin tehnologia unui senzor fotoelectric calibrat, încercările de înregistrare oficială și încercările de a obține un timp de tur record sunt întotdeauna însoțite de un notar. Pe lângă monitorizarea cronologiei, vehiculele și anvelopele sunt, de asemenea, inspectate și aprobate de notar. Clasificarea claselor de vehicule se bazează pe categoriile oficiale ale Autorității Federale Germane de Transport Auto (“Kraftfahrtbundesamt” KBA).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/