Atenţie! Se desfăşoară lucrări de frezare a părții carosabile în perimetrul rondului din Piața Dimitrie Cantemir

Primăria municipiului Chişinău informează că de astăzi au început lucrările de frezare a asfaltului degradat în perimetrul rondului din Piața Dimitrie Cantemir, sectorul Buiucani. Nodul rutier este parte a Proiectului “Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Intervenția drumarilor se va desfășura timp de 3 zile, cu suspendarea traficului rutier pe una din cele trei benzi, în perimetrul tronsonului menționat. Lucrările de frezare a părții carosabile vor fi executate de către antreprenorul desemnat al proiectului.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează zona sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.

Amintim că strada Ion Creangă a întrat în reparație în primăvara anului curent. Lucrările prevăd asfaltarea părții carosabile și schimbarea bordurilor, amenajarea trotuarelor și reabilitarea rețelelor inginerești. Termenul de executare proiectului conform contractului este primul trimestru al anului 2022.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/