Imaginea zilei: Banda pentru bicicliști poate să aştepte, oricum nimeni nu o foloseşte

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Pretura Botanica în ultimele ore a dat o „dare de seamă” pe Facebook, printr-o galerie compusă din peste 100 de fotografii, că lucrări de deszăpezire se fac şi ele continuă. S-au curăţat trotuarele principale din sector, a fost asigurat acces către spitale și curțile de bloc, scările de bloc, accesul către terenurile de gunoi, trecerile pietonale, etc.

Cu utilaje s-a mers şi pe bd. Dacia, însă noua pistă/bandă pentru biciclişti nu a fost deloc atinsă. Un internaut i-a arătat starea şi în mod clar aceasta nu poate fi pentru moment utilizată.

Administraţia ar fi decis să direcționeze deocamdată toate forţele spre lucrări mai importante, reieşind din faptul că înainte de ninsori nu s-a înregistrat niciodată un flux sporit de biciclişti pe ea.

Este această bandă un proiect eşuat? Lăsaţi-vă părerea în comentarii.

FOTO: facebook.com/Антонио Бандерас

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata