(video) În Cahul a fost observat un Lamborghini Huracan EVO Spyder

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Apariţie neobişnuită pe străzile oraşului Cahul. Un Lamborghini Huracan EVO Spyder de ultimă generaţie a fost observat fiind transportat pe o remorcă-platformă. Supercarul este înmatriculat în Berlin, Germania.

Care îi este destinaţia finală, cu ce scop a fost adus în Moldova şi cine îi este proprietarul deocamdată nu se cunoaşte. Dificil este de apreciat deocamdată şi ce configurație exactă a trenului de rulare are.

VIDEO: @dima.xnty

Amintim că Lamborghini Huracan EVO Spyder reprezintă varianta facelift a modelului Huracan. A fost prezentat în martie 2019 la Salonul Auto de la Geneva şi chiar am avut un contact cu el.

Există în două versiuni:

  • LP640-4 – cu motor V10 natural aspirat de 5.2 litri, care produce 640 de CP şi 600 Nm de cuplu + tracţiune integrală. Accelerează de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.1 secunde, iar viteza maximă ajunge foarte uşor la 325 de km/h.
  • LP610-2 – cu motor V10 natural aspirat de 5.2 litri, care produce 610 de CP şi 560 Nm de cuplu + tracţiune spate. Accelerează de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.5 secunde, iar viteza maximă îi este de 324 km/h.

În Europa au un preţ de start recomandat de 202.437 şi 175.838 de euro respectiv, fără taxe.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/