(video) Moment când regreți că ţi-ai cumpărat bicicletă. Amenda primită de un bărbat din raionul Soroca

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În weekendul trecut, polițiștii din Ialoveni au oprit un Mercedes-Benz Sprinter care se deplasa haotic pe o stradă din localitatea Răzeni. La volanul acestuia s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, care vizibil se afla în stare de ebrietate.

Fiind testat cu aparatul „Drager” s-a constatat o concentrație de alcool de 0.98 mg/l în aerul expirat. Tânărul nu deținea permis de conducere. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Dar mai interesant este un alt caz, în sine înregistrându-se destul de rar. Polițiștii de patrulare au depistat un bărbat care conducea bicicleta în stare de ebrietate avansată prin satul Nimereuca din raionul Soroca.
La ghidonul bicicletei se afla un bărbat de 51 de ani, locuitor al aceluiași sat.

În urma testării s-a constatat că avea o concentrație de 1.01 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Pentru conducerea în stare de ebrietate, bărbatul a fost sancționat cu amendă de 17.500 de lei (circa 870 de euro).

Iar un motociclist beat a fost găsit aseară pe un drum din raionul Ştefan Vodă:

În total, peste 2.800 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere au fost depistate de polițiști în acest weekend:

  • 22 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate, 13 dintre ei în stare de ebrietate avansată;
  • 850 de șoferi amendați pentru depășirea limitei de viteză;
  • 532 de conducători auto sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră;
  • 289 de șoferi au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranţă;
  • 259 șoferi au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate, care a generat o situaţie de accident;
  • 95 de conducători auto nu au acordat prioritate pietonilor sau cicliștilor.

Agenții de patrulare au mai intervenit în 97 de cazuri, după competență, în urma unor apeluri parvenite la Serviciul Unic 112.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/