(video) Un şofer de microbuz de pe ruta 101, prins beat la volan, a făcut accident. Nici pe picioare nu se putea ţine

În seara zilei de ieri, în jurul orei 20:00, pe strada Vasile Lupu din capitală, un echipaj de patrulare a INSP a observat un microbuz de rută care se deplasa neuniform și încălca regulile de circulație. Conducătorul acestuia a fost somat să oprească, însă el nu s-a conformat cerințelor legale.

Din cauza stării avansate de ebrietate, șoferul a pierdut control mașinii și a creat un accident rutier, tamponând un alt mijloc de transport.

După ce a fost înlăturat de la volanul mașinii, bărbatul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie pentru a fi supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,62 mg/l în aerul expirat!

Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani şi activează în calitate de șofer de microbuz de rută municipală. În acel moment când a fost prins beat nu avea pasageri la bord din fericire.

Conducătorul auto este documentat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate și pentru producerea unui accident rutier. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii asupra cazului.

Nu uitaţi! Dacă observați pe cineva care este sub influența alcoolului, nu lăsați persoana respectivă să se urce la volan! Anunțați imediat Poliția și nu fiţi complicele unei tragedii!

https://autoblog.md/de-ras-cu-ce-sanctiune-s-a-ales-nepotul-deputatului-despre-care-s-a-aflat-ca-a-condus-in-stare-de-ebrietate/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/