(video) Distracție legală pentru şoferi maturi. Pentru bani, în Marea Britanie poţi încerca să fugi de poliţie

Compania britanică Trackdays s-a gândit să pună la dispoziţie un nou format de “distracţii auto” care să ridice adrenalina în sânge – confruntarea dintre poliție și “infractori”, aşa cum este văzută în filme sau jocuri video. Se menţionează în descrierea programului că totul este legal, sigur şi se face cu maşini închiriate.

Urmăririle sunt organizate pe teritoriul aerodromului Bovingdon din Hertfordshire, care este închis pentru accesul publicului larg. Clientul își asumă rolul unui infractor care este urmărit de piloți profesioniști ce conduc un Dodge Charger Police Interceptor cu motor V8. Înainte de începerea cursei participanții sunt instruiți cu privire la regulile ce sunt necesare de respectat.

Inițial șoferilor li se face cunoștință cu circuitul, după care începe urmărirea reală cu o durată de 15 minute. La dispoziție se pune fie o Mazda MX-5 (138 de lire), fie un Porsche Boxster (198 de lire). Sunt valabile şi reduceri!

Costurile pentru eventuale coliziuni şi deteriorări nu sunt incluse în preţ şi în general sunt descurajate. Totuşi, modul în care se face “reţinerea” nu este menţionat expres.

Instructorii Trackdays spun că principalul lucru într-o astfel de experiență nu este viteza, ci abilitățile de conducere, simțul mașinii, reacția rapidă și deciziile non-banale ale șoferului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/