in , ,

LOLLOL AngryAngry

(video) Distracții de weekend. Un şofer a fost la un pas de a lovi un pieton, ieșind intenționat pe contrasens

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Imediat după ce a trecut de camerele de supraveghere, conducătorul unui BMW X5 a intrat intenționat pe contrasens, cu viteză, fiind aproape a lovi un pieton aflat pe trecere, dar şi un altul care trecuse drumul neregulamentar. S-a întâmplat în acest weekend pe bd. Moscova din capitală.

Imaginile au fost făcute publice pe TikTok de unul dintre pasagerii automobilului, considerând încălcarea demnă de a fi văzută şi de alţii. Acestea ne-au fost expediate şi la adresa redacţiei, cu menţiunea că maşina folosită ar purta numerele de înmatriculare KAC 666, acum câteva luni a devenit disponibilă de închiriat, iar în prezent se află inclusiv în vânzare.

Cititorul anonim şi-a exprimat speranţa că poliţia va analiza imaginile şi va întreprinde careva măsuri pentru a curma un astfel de comportament periculos în trafic, unul care poate duce la producerea unor tragedii. Totodată, este necesar de remarcat faptul că în ultima perioadă de timp se înregistrează tot mai des încălcări cu maşini închiriate. Înseamnă acest lucru că se doreşte scăparea de răspundere?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!