(video) Doi şoferi din capitală nu ştiu ce înseamnă respect reciproc. Circulă pe contrasens fără niciun regret

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pot fi considerate de unii nişte încălcări “minore”, însă fiţi de acord că sunt neplăcute, mai ales când nu toţi şoferii participă la trafic în condiţii egale. Cunoscând că ambuteiajele sunt la ordinea zilei şi că toată lumea se grăbeşte, unii conducători auto ignoră intenționat regulile de circulaţie pentru a nu sta în opinia lor în rând cu proştii.

Ieri dimineaţa, deşi intersecția Grenoble-Traian fusese aproape blocată, plus că se circula cu dificultate din cauza vremii nefavorabile, doi conducători auto au ieșit pe contrasens pentru a intra mai repede în aceasta. Astfel, prin acţiunile lor nu au făcut decât să-i sfideze direct pe toţi ceilalți automobiliști care așteptau de minute bune să înainteze şi să o parcurgă.

Pentru ceea ce au făcut pot primi o amendă maximă de doar 1.500 de lei şi 3 puncte de penalizare, însă este asta suficient pentru ca situaţia să nu se mai repete? Ce pedepse alternative vedeţi voi pentru astfel de şoferi?

VIDEO: martor ocular // AutoBlog.MD

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/