(video) Două cele mai scumpe Rolls-Royce din istorie se pregătesc acum la Goodwood

Două cele mai scumpe maşini din istoria companiei Rolls-Royce vor completa colecţia hotelului “The 13”, care îi aparţine omului de afaceri Stephen Hung.

https://youtu.be/4kFMOtisxu0

Cele mai exclusive vor fi două Rolls-Royce Phantom care vor fi navele amiral al unei flote din 30 de automobile, făcute la comanda multi-milionarului care deţine un hotel de lux în Macau.

Pe fiecare din aceste două maşini vor fi aplicate uniform pe toată caroseria 23.75 karate de aur.

Vezi şi: (foto/video) Rolls-Royce a terminat şi a livrat cea mai mare comandă de maşini din istoria sa

Pentru a face acest lucru, specialiştii de la Goodwood au instalat nişte dispozitive speciale pentru a înlătura posibilitatea ca orice murdărie să ajungă pe caroserii în timpul procesului de vopsire.

Pe corpul automobilelor se va folosi cu 250% mai multă vopsea decât pe modelele obişnuite Phantom şi asta pentru că vor exista în total 10 straturi, unul dintre care va fi din aur, amestecat cu sticlă şi aluminiu! Ultimul va măsura 40 de microni.

“Aceste automobile Rolls-Royce arată gustul, dorinţa şi stilul de viaţă al clientului. Simplul fapt că acest proiect complicat din punct de vedere a designului a fost realizat cu succes, demonstrează încă o dată măiestria specialiştilor care lucrează la uzina mărcii din Goodwood”, a declarat directorul departamentului design al Rolls-Royce Motor Cars, Giles Taylor.

Pe capota celor două maşini va trona statueta “Spirit of Ecstasy” poleită cu aur. Iar monogramele Rolls-Royce care sunt alături, sunt făcute din 97.1 grame din aur de 18 carate, iar marginea logoului e din aur de 24 de karate.

Mai mult, cele două litere R sunt înconjurate de 336 de diamante.

Amintim că această comandă de 30 de exemplare speciale Rolls-Royce Phantom a fost făcută în 2014. Estimată la 20 de milioane de dolari, a devenit cea mai mare comandă pentru Rolls-Royce.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/