(video) Dovada că sunt animale puternice! Mai mulţi urşi polari, filmaţi cum urcă singuri în bena unui KAMAZ

Clipul video ataşat este dovada clară că urşii polari sunt nişte animale foarte puternice şi cu ele nu trebuie să te pui, dar şi nici să-i sperii. Din păcate se confruntă cu lipsa de mâncare suficientă şi pe an ce trece sunt tot mai puţini, iar întâlnirea cu astfel de mamifere poate fi pe cât de spectaculoasă, pe atât de periculoasă.

Scene cu mai mulţi urşi, pui şi adulţi, care au înconjurat un camion de transporta deşeuri undeva în Rusia Arctică, au devenit virale în spaţiul online. Potrivit The Siberian Times, având în vedere numărul de înmatriculare al camionului, întâmplarea ar fi putut să aibă loc în arhipelagul Novaia Zemlia.

Un șofer aflat pe același drum a filmat cu telefonul mobil zece urși polari care au încercuit o mașină de gunoi, iar patru dintre ei chiar s-au urcat în remorcă, atrași probabil de mirosul deșeurilor. În tot acest timp, puii privesc curioși camionul, dar și unde urcă maturii.

Când au plecat animalele de acolo sau ce s-a întâmplat după această filmare nu se cunoaşte.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-misulica-hai-pleaca-acasa-cum-un-inspector-de-circulatie-din-rusia-a-rugat-un-urs-sa-paraseasca-carosabilul/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/