(video) DROOM BOON ajunge în weekend la Orhei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Emisiunea DROOM BOON se apropie de mijlocul sezonului! În acest weekend veți avea ocazia să urmăriți episodul cu numărul 5. Gabriela Cojocaru și Constantin Mihalachi au lăsat sudul Republicii Moldova pentru a ajunge la nord-est de Chișinău, în celebrul raion Orhei!

Ce urmează să vedeți și să aflați despre această regiune, vă invităm să aflați din teaserul episodului. Dar până atunci neapărat vă recomandăm să vizionați episoadele precedente din Găgăuzia, Cahul, Dubăsari-Ciuleni, dar și Ungheni.

DROOM BOON va fi în emisie în fiecare duminică, de la ora 10:00, la TV8. În același timp, fiecare episod va fi publicat la fel duminică de la ora 11:00 pe canalul AutoBlog.MD de YouTube și bineînțeles pe site.

Realizarea acestui produs media a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului SUA.

Toate episoadele DROOM BOON

Cmentariile sunt închise