(video) DROOM BOON ajunge în weekend la Soroca și Florești

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După o pauză, emisiunea DROOM BOON revine pe micile ecrane! În weekend mergem în raioanele Soroca și Florești pentru a găsit cele mai frumoase locuri de vizitat acolo, printre care: Cetatea Soroca, Lumânarea Recunoștinței, Rogojeni, Zavoiul Nistrului.

Astfel, DROOM BOON își dorește să încurajeze turismul local și să inspire moldovenii să-și redescopere țara, valorificând locurile de o frumusețe aparte și promovând patrimoniul cultural autentic al Moldovei.

DROOM BOON va fi în emisie în fiecare duminică, de la ora 10:00, la TV8. În același timp, fiecare episod va fi publicat la fel duminică de la ora 11:00 pe canalul AutoBlog.MD de YouTube și bineînțeles pe site.

Realizarea acestui produs media a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Conținutul acestui material ține de responsabilitatea KREYON MEDIA și nu reflectă în mod necesar viziunea USAID sau a Guvernului SUA.

Până episodul 6 va fi publicat, te invităm respectuos să le susții pe cele anterioare cu un like, share și subscribe ca să le vadă cât mai multă lume și astfel să fie promovat frumosul!

Toate episoadele DROOM BOON

Cmentariile sunt închise