(video) Edineţ: Un tânăr şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a obţinut permisul de conducere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 18 ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier. Totul s-a întâmplat aseară în jurul orei 22:20, pe traseul M-5, în apropierea satului Brătușenii Noi din raionul Edineț.

Potrivit poliției, la fața locului a intervenit o echipă de descarcerare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și serviciul medical de urgență, după ce mașina în care erau cele patru persoane a ajuns într-un copac.

VIDEO: martor ocular / Roma Axenti

S-a stabilit că la volanul automobilului se afla un tânăr de 18 ani, care a decedat pe loc. În mașină se mai aflau trei pasageri, două tinere și un bărbat cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care au fost transportați la Spitalul Raional Edineț pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii au mai constatat că mașina era condusă cu viteză excesivă, fapt dovedit de urmele de derapare pe traseu, care se întind pe o distanță de 100 de metri.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/