(video) Este incredibil! Cum doi şoferi şi-au lovit maşinile după ce au ieşit concomitent din locurile de parcare

0

Este incredibil ce s-a întâmplat astăzi pe una din străzile oraşului Orhei, mai exact cea numită Ştefan cel Mare. Doi şoferi şi-au lovit maşinile după ce au ieşit concomitent din locurile de parcare. S-a întâmplat în imediata apropiere de o intersecție.

Nu mai spunem de faptul că totul a avut loc chiar pe trecerea de pietoni şi că şoferul din automobilul de culoare albă a fost vinovat, însă incredibilul vine din faptul că nici primul şi nici al doilea nu s-au văzut în oglinzi, ori nu au dorit să-şi cedeze unul altuia? De notat că vehiculul de culoare neagră era sub controlul unei şoferiţe.

Ce a urmat în continuare nu se cunoaşte, însă incidentul a atras atenţia nu doar a zeci de oameni din jur, dar şi a devenit viral în minute numărate pentru că a fost făcut public în această seară.

Autor video: facebook.com/Василий Ющенко

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-chisinau-facut-un-accident-stupid-timp-ce-cauta-un-loc-de-parcare/

(video) Mesajul unui şofer din capitală: “De ce toată lumea crede în eficienţa sistemului (meu) de frânare?”

https://autoblog.md/foto-arta-parcarii-unui-automobil-cum-au-procedat-doi-soferi-din-chisinau/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata