(video) Este o glumă? Unde lângă Chişinău se pot întâlni cel puţin 10 indicatoare rutiere în nici 500 de metri

Situaţie amuzantă, dar care poate crea incertitudine în rândul celor mai mulţi şoferi din Republica Moldova. În apropiere de capitală există un traseu care are pe o secţiune de nici 500 de metri, pe unul dintre sensuri, cel puţin 10 indicatoare rutiere, câteva dintre ele chiar repetându-se.

Potrivit martorului ocular, priveliştea poate fi văzută pe traseul care pleacă spre Dubăsari, în preajma intersecţiei Cricova-Ciorescu. Numărul celor existente a fost completat chiar săptămâna trecută.

Un alt şofer a dat de înţeles că s-au instalat mai multe indicatoare noi, însă cele vechi nu s-au scos dintr-un motiv necunoscut. Conform celor proaspete, un participant la trafic nu se mai află pe drumul cu prioritate (principal) când intenționează să vireze spre Cricova sau Ciorescu. Mai nou s-a format principiul unei intersecţii obişnuite: toţi conducătorii auto, indiferent pe ce sens circulă, când au nevoie să schimbe traseul, trebuie să cedeze trecerea conform regulilor de traversare a unei intersecţii.

VIDEO: facebook.com/DumitruandVictoria

Cmentariile sunt închise