(foto) Neobişnuit! A fost surprins un AURUS Senat cu habitaclu tapiţat cu piele albastră

În regiunea Moscovei a fost surprins pentru prima dată un AURUS Senat într-o echipare mai neobişnuită, pentru care s-a optat o tapiţerie din piele de culoare albastră! De regulă o astfel de opţiune este oferită de atelierele de tuning şi mai rar din uzină de producători de maşini premium.

Totuşi este un semn clar, că pentru al său preţ de start generos de tocmai 18 milioane de ruble, sedanul va fi foarte flexibil în personalizare, fiind transformat în realitate orice vis şi gust al viitorului proprietar.

Habitaclul “exotic” este decorat din abundență cu piele de culoare albastră, în timp ce una de culoare albă şi inserţii din lemn ies în contrast. Cine este proprietarul acestui automobil sau ce departament de stat l-a comandat nu se cunoaşte.

Senat-ul a fost fotografiat în timpul înregistrării la filiala poliției rutiere din Vladykino (regiunea Moscovei). Amintim că în prezent maşinile AURUS sunt disponibile numai pentru autoritățile de stat, având statutul de mașini pre-producție și nu merg în vânzare privată.

Până în prezent, Senat S600 a fost văzut doar cu interioare cu piele de culoare neagră sau bej. Drept lemn se foloseşte de regulă nuc clasic. Apropo, pielea naturală din maşinile AURUS este şi va fi fabricată/furnizată de compania autohtonă “Ruskoja” din Reazan.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/cate-precomenzi-de-aurus-uri-exista-va-exista-in-calitate-de-electromobil-interviu-cu-directorul-general-al-companiei/

https://autoblog.md/foto-aurus-senat-va-avea-o-varianta-cross-de-proiect-s-ar-ocupa-un-atelier-de-tuning-german/

https://autoblog.md/foto-ca-sa-impresioneze-europenii-un-aurus-senat-a-fost-vazut-in-belgia-inmatriculat-tot-acolo/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/