(video) Două accidente bizare în Durleşti. Şoferii nu au putut împărţi drumul, făcând circulaţia dificilă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Două accidente de circulaţie s-au produs astăzi practic unul după altul pe două străzi principale din oraşul Durleşti, punând în dificultate traficul, deşi rămâne de neînţeles cum au putut avea loc.

Din fericire nu s-au soldat cu victime, însă deteriorările au fost destul de semnificative. În cazul impactului cu implicarea camionului, sunetul de la frânare în forţă s-a putut auzi de la depărtare.

La ora 10:35, prin apel la 112, a fost înregistrat accidentul de pe strada Tudor Vladimirescu, pe un tronson pe care de regulă nu ar fi trebuit să se întâmple, căci practic în fiecare zi se circulă bară la bară pe ambele sensuri. Într-un contact agresiv au ajuns un taximetru Toyota condus de un şofer de 73 de ani, dar şi un microbuz Ford la volanul căruia se afla un bărbat de 67 de ani.

Iar mai devreme de 11:40, la această oră fiind înregistrat la Serviciul 112, pe strada Ştefan Vodă s-au “lipit” un Mercedes-Benz şi un KAMAZ în circumstanțe necunoscute, fiind blocat un sens de circulaţie şi practic o intersecție.

VIDEO: Hiro, martor ocular

Pe marginea ambelor cazuri s-au deschis anchete.

Cmentariile sunt închise