(foto) Noua generaţie Honda CR-V! Iată cum va arăta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 22.06.2022) Iată şi prima fotografie cu interiorul noii generaţii Honda CR-V. Mai multe detalii (sau chiar premiera completă) le vom afla în ziua de 12 iulie.


(update 24.05.2022) Primele imagini teaser oficiale cu noul CR-V au fost publicate de către divizia nord-americană, semn că va apărea pe această piaţă mai întâi. Fotografiile nu sunt însoţite de careva detalii, însă se menţionează că premiera-i va avea loc în această vară.

„Design robust și sofisticat. Versatilitate crescută. Un sistem hibrid mai avansat pentru o experiență de condus mai sportivă și mai multă capacitate.”

Aceasta este singura descriere ce însoțește imaginile

(update 13.05.2022) Autoritatea chineză de certificare a maşinilor noi publică în mod repetat fotografii cu modelele noi înainte de debutul lor oficial. Aşa s-a întâmplat şi în cazul noii Honda CR-V de generația a șasea. Modelul era așteptat încă anul trecut, pentru că înainte Honda schimba generațiile de CR-V strict la fiecare cinci ani, însă de această dată probabil pandemia şi criza de componente electronice a dat planul peste cap. Prin urmare, trecerea la un nou model ar trebui să aibă loc foarte curând.

Faruri mai înguste, talie mai dreaptă, oglinzi retrovizoare pe suporturi: judecând după aceste fotografii, Honda CR-V a urmat aceeași cale evolutivă ca și Honda HR-V. În plus, noul CR-V a devenit considerabil mai mare. Conform datelor din certificatul chinezesc, ampatamentul a crescut cu 40 mm (până la 2.701 mm), iar lungimea totală cu 82 mm (până la 4.703 mm). Creșterea în lățime este de 11 mm (până la 1.866 mm), iar în înălțime – cu un simbol simbolic un mm (până la 1.680 mm).

Este anunțat și un al treilea rând de scaune: înainte, CR-V avea o astfel de opțiune doar pentru țările din Asia de Sud-Est, unde versiunile cu șapte locuri sunt disponibile și în mașini mult mai compacte. Acum această opțiune va apărea pe alte piețe. Este indicat deocamdată şi un singur motor – același benzinar turbo cu patru cilindri şi volum de 1.5 litri (193 CP) pe care îl are modelul actual.


(28.02.2022) Noua generaţie Honda CR-V! Iată cum va arăta

Săptămâna trecută în spaţiul online a apărut o imagine extrasă dintr-un brevet al designului noii generații Honda CR-V. Pe baza acesteia au fost generate primele randări, prin intermediul cărora ne putem face o impresie asupra cum va arăta popularul model.

Modelul CR-V a apărut în gama Honda în 1995. Denumirea sa se descifrează în Europa – Compact Recreational Vehicle (vehicul compact de agrement, recreere), iar în Japonia – Comfortable Roundabout Vehicle (mașină compactă confortabilă).

Astăzi pe linia de producție încă se află a cincea generaţie, care a fost introdusă în 2016, iar trei ani mai târziu a primit un facelift. În prezent, compania testează o generație complet nouă a modelului şi fotografii cu prototipuri de teste există deja.

Acestea, combinate cu imaginea din brevet, au permis generarea acestor randări.

În linii generale vorbind, noul crossover va primi un design mai calm decât brutal şi umflat, cu o predominanță de linii orizontale și forme simple. În față are o grilă de radiator mai mare şi mai verticală, combinată în continuare vizual cu faruri înguste alungite, LED. Prin faruri și grilă va trece un element decorativ curbat uşor.

În partea inferioară a barei de protecție există o admisie largă de aer, iar de-a lungul marginilor nişte inserții decorative în formă de L. Forma geamurilor laterale de lângă montanţii posteriori a fost schimbată, iar oglinzile retrovizoare sunt acum instalate pe braţe, pe portiere. De la faruri până la stopuri va exista o linie scoasă în relief.

În partea posterioară, crossoverul își va păstra caracteristica principală, pe care a avut-o pentru toate cele cinci generații – nişte stopuri verticale care “protejează” luneta. Pe a șasea generație ele vor avea o formă originală şi cu colţuri mai ascuţite.

Date exacte privind caracteristicile tehnice nu sunt încă disponibile, însă cu siguranţă va fi hibrid, cel puţin în Europa.

Premiera noului CR-V este așteptată în acest an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/