(foto/video) Expediția Prutului: Drumul spre Naslavcea cu Toyota Hilux Legend – episodul 2! A doua zi de aventură prin cele mai frumoase locuri din Moldova

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Dragii noștri, iată că am ajuns să publicăm și al doilea reportaj din aventura noastră cu noul Toyota Hilux Legend, automobil cu care am pornit din Portul Internațional Liber Giurgiulești, care este și punctul extrem de sud al țării, spre Naslavcea, cel mai de nord punct din Republica Moldova.

După peripețiile care le-am avut la lacul Beleu ne-am propus să avansăm cât mai mult spre nordul țării, știind că acolo ne vor aștepta condiții meteo mai proaste. Însă ele nu ne-au oprit din dorința noastră de a trece prin cele mai frumoase locuri din partea de vest a țării, ca după deja să ne luăm drumul spre Naslavcea.

Mai multe descoperiți din reportajul video de mai jos, unul care sperăm să vă placă cel puțin la fel de mult ca și prima parte. Dar înainte de asta ținem să vă anunțăm că mai jos în acest articol puteți admira și o galerie foto cu cele mai frumoase momente. Vizionare plăcută!

Iar dacă nu ați reușit să urmăriți primul nostru reportaj (pe link este şi galeria foto), vă invităm să-l vedeți și pe el, iar astfel să fiți martorii aventurilor pe care le-am avut în sudul țării și mai ales la lacul Beleu. Sperăm să vă placă!

GALERIE FOTO:

A doua zi, după blocajul pe care l-am avut la lacul Beleu, am avut norocul de o dimineață superbă. Noaptea am avut parte de o ploaie torențială care la sigur nu ne-ar mai fi permis să scoatem mașinile din noroi dacă le lăsam acolo pe a doua zi.

Foarte repede am pornit la drum și am luat calea spre Leova, după care direct pe malul Prutului spre Leușeni. La Ungheni am făcut proviziile necesare și am înaintat repede spre Duruitoarea, unde am și campat pe noapte.

Din câte puteți vedea, Hilux-ul s-a mai ales cu o culoare suplimentară în această zi din moment ce am avut parte de mult noroi pe drum spre Leușeni.

Tot aici am reușit să surprindem de la mare înălțime o imagine superbă cu lacul de acumulare din preajmă.

Următoarea oprire avea să fie grota de lângă Duruitoarea. Aici ploaia devenea tot mai puternică.

Iată și frumusețea din preajma localității Văratic. Superbă zona asta. A fost un pic dificil să ajungem aici, dar mai ales să coborâm pe panta plină de noroi. A trebuit să conectăm aici sistemul de asistenţă la coborârea în pantă.

După, am trecut prin canioanele din zonă și am luat direcția spre Naslavcea. Pe drum am avut parte de o ploaie torențială, însă la destinație am avut noroc mare să prindem vreme bună. Inițial am mers spre malul Nistrului, în zona de frontieră. Peste Nistru este Ucraina.

Bineînțeles nu am putut să nu ne ridicăm și pe dealul din preajma localității pentru a vedea de sus cum Nistru intră pe teritoriul Republicii Moldova. Uimitoare e zona asta!

Tot aici, pentru prima dată am avut norocul să suprind trenul care trecea prin zonă. Foarte frumoasă priveliște!

Mulțumim băieților de la Minis Terrios pentru suportul acordat în această expediție și pentru vinul superb pe care l-am gustat seara cu băieții. Vă îndemnăm să încercați și voi vinurile Roșu Împărat, Negru Împărat și Harap Alb, însă bineînțeles, fără să combinați alcoolul cu șofatul!!!

Dar cel mai mult le mulțumim colegilor de la Toyota Moldova pentru că au acceptat ideea noastră și pentru că au făcut acest proiect posibil! La fel, le mulțumim și prietenilor de la LUKOIL Moldova!

Nu uităm și de magazinul X-STYLE care ne-a ajutat cu toate accesoriile necesare pentru camping! Fără ele ne-ar fi fost foarte greu în această expediție!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/