(foto/video) Expediția Prutului: De la Giurgiulești la Naslavcea – episodul 1! Cum a fost în prima zi de aventură cu noul Hilux Legend!

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Dragi prieteni, mulți dintre cei care mă urmăresc pe rețelele de socializare cunosc că în urmă cu ceva timp am pornit într-o aventură pe care mi-o doream să o realizez de mai multă vreme. Și anume, să mergem din punctul extrem de sud al țării spre punctul extrem de nord al Moldovei!

Și iată că într-o dimineață de octombrie, deja la ora 9:00, eram în Portul Internațional Liber Giurgiulești, singurul loc din țară unde avem acces la Dunăre și respectiv ieșire la Marea Neagră. Un loc strategic pentru țara noastră în care îmi doream de multă vreme să ajung.

Și am pornit de aici cu noul Toyota Hilux Legend, o versiune nou venită în Moldova pe care mi-am dorit să o testez în sensul direct al cuvântului. Să o punem la treabă timp de câteva zile pe drumurile neasfaltate din preajma râului Prut într-o expediție adevărată, una cu multe necunoscute, situații critice, dormit în cort și mult off-road!

Acum avem montat primul reportaj din cadrul aventurii noastre. Un reportaj în care veți putea vedea frumusețea locurilor din sudul țării, dar și sarcinile dificile cărora a trebuit să le facem față împreună cu întreaga echipă. Vizionare plăcută!

Le mulțumim mult partenerilor care ne-au acordat suportul în realizarea acestui proiect!

Partener General – Toyota Moldova

Parteneri – LUKOIL MOLDOVA pentru combustibilul necesar în realizarea acestei expediții, Magazinul X-STYLE pentru accesoriile de camping și vinăria MINIS TERRIOS pentru vinul extraordinar pe care îl gustam seara împreună cu echipa!

GALERIE FOTO:

Noul Hilux Legend și Portul Internațional Liber Giurgiulești!

Pe lângă modificările estetice, noul Hilux Legend este dotat cu noul motor turbo diesel de 2.8 litri, ce produce 204 cai putere! O creștere semnificativă de putere față de versiunea anterioară.

Puteți observa jantele de culoare neagră, noua vopsea exterioară, dar și noile blocuri optice față și stopurile spate dotate cu LED-uri.

Îi mulțumim mult pentru posibilitatea de a filma pe teritoriul Portului Internațional Liber Giurgiulești domnului Grigore Talpă!

Iată și echipa care a participat la această expediție împreună cu alte două automobile! Le mulțumim băieților pentru experiența pe care am trăit-o împreună în acele zile – Victor Daniliuc, Anatolie Surujiu, Mircea Sîrghi, Maxim Mihalachi și Andrei Pulbere!

Malul Prutului este deosebit de frumos. Apa râului este mai tulbure ca cea din Nistru.

Efecte speciale înainte de culcare. Am campat în preajma lacului Beleu și am dormit cu toții în corturi la natură! Aerul curat ne-a garantat un somn strâns și plăcut.

Cam așa arăta Hilux-ul după prima de expediție. Ulterior avea să aflăm că în aceste imagini încă avem o mașină curată))

Vă invităm să accesați AutoBlog.MD şi în zilele următoare pentru a doua parte a reportajului. Mulțumim că ne sunteți alături!

Cmentariile sunt închise