(video) Harley-Davidson a introdus pe piaţă o bicicletă electrică pentru copii

Celebrul producător american de motociclete Harley-Davidson a anunțat o serie de biciclete pentru cei mai tineri fani ai mijlocului de transport cu două roți. Cele două modele prezentate sunt proiectate pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani și între 5 şi 7 ani respectiv, şi apropo sunt echipate cu motoare electrice!

Vezi şi: Cum este să conduci o bicicletă BMW de 5.200 de euro? AutoBlog.MD a testat una de curând

Harley-Davidson IronE12 vine cu nişte roți cu un diametru de 30 cm, un scaun care se poate regla până la o înălţime de 33 cm și este proiectat pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. Greutatea modelului este de numai 7.7 kilograme. Are roţi cu anvelope pneumatice şi jante de 12 inci.

Modelul IronE16 este poziționat ca o bicicletă pentru o generaţie mai mare de minori. Elementele-i menţionate anterior măsoară câte 40 şi 43 de cm respectiv, iar greutatea nu-i depăşeşte 8.6 kg. Are roţi cu anvelope pneumatice şi jante de 16 inci.

Vezi şi: (video) Harley-Davidson a lansat noua motocicletă FXDR 114

Vezi şi: (video) GENEVA 2019: Premieră mondială – bicicleta conceptuală electrică Skoda KLEMENT

Ambele biciclete cu rame din aluminiu (ce pot fi personalizate grafic) sunt echipate cu motoare electrice și o baterie litiu-ion detașabilă. Cu rezerva de energie dintr-o baterie încărcată complet, bicicleta este capabilă să funcţioneze între 30-60 minute în funcție de sarcină (timp de încărcare 30-60 de minute în funcţie de model). Opţional este disponibilă un acumulator cu o autonomie mai mare.

Ambele modele mai dispun de suporturi pentru picioare şi trei regimuri de rulare: training, standard şi advanced. Acestea sunt indicate prin culori lângă maneta de acceleraţie şi limitează viteza maximă până la 8 (viteză de start similară cu cea atinsă în momentul împingerii manuale), 11.2 sau 12, 14.4 sau 17.7 km/h în dependenţă de model (ultimul este de dorit să-l folosească doar pentru cei care au acumulat o anumită experienţă)!

Preţurile pentru IronE12 şi E16 pornesc în SUA de la 649 şi 699 de dolari respectiv. Harley-Davidson recomandă folosirea unei căşti, dar şi a unui tip de încălţăminte care acoperă integral piciorul, în timpul deplasării.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/