(video) Cum se circulă prin Moldova în această dimineață şi unde s-au format deja “drumuri de sticlă”. Sunt şi accidente

Aşadar, prognozele meteo s-au adeverit şi în Republica Moldova, practic pe tot teritoriul său, se înregistrează la această oră precipitaţii mixte sub formă de ploi şi lapoviţă. În combinaţie cu temperaturile din această dimineaţă, care erau în raioanele de nord şi centru sub zero grade Celsius, pe drumuri s-a format gheţus.

În acest sens, sunt înregistrate deja prime incidente, dar şi restricţii de circulaţie. Formarea condiţiilor periculoase pentru deplasări cu maşina este confirmată de INSP.

Un drum din raionul raionul Soroca s-a transformat în patinoar. Zeci de autovehicule au fost oprite pentru că elementar nu mai pot înainta.

VIDEO: facebook.com/Jenea Gapcenco

Două camioane s-au răsturnat în una din curbele traseului Chişinău-Hînceşti, ieşind în decor peste parapet. Internauţi afirmă că în seara zilei de ieri, în proximitate, s-a mai răsturnat încă un camion care transporta seminţe.

FOTO: facebook.com/Пыргару Иван
VIDEO: facebook.com/Nicolae Şavga

Alte dovezi ale prezenței gheţuşului:

FOTO: facebook.com/mihail.burduniuc.3
FOTO: facebook.com/piotr.dumusci
VIDEO: facebook.com/piotr.dumusci

Iată cum arată prognoza meteo la ora actuală şi care va fi starea lucrurilor în următoarele zile:

Iată care este starea drumurilor din ţară la momentul de faţă, ora 9:14, văzută prin intermediul camerelor ASD:

Începând cu 1 decembrie 2020 a început să activeze în regim non-stop Serviciul operativ de informare al Î.S. “Administrația de Stat a Drumurilor”. La numerele de contact 22-55-30, 74-89-61 sau 060 477 117 puteţi solicita ajutor în situaţii dificile (precum şi la 112), dar şi primi informaţii despre starea drumurilor înainte de călătorii planificate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/