(foto/video) Stau până la ultimul moment sau deja s-au adaptat? Banda dedicată de pe bd. Dacia nu e dorită de şoferi

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Pregătirile pentru lansarea unor benzi dedicate pentru transportul public şi pe bulevardul Dacia sunt în toi. Deşi există deja aplicat marcaj pe unele tronsoane, inclusiv prin buzunarele iniţial concepute pentru transportul în comun, zeci de şoferi dau de înţeles că sunt împotrivă sau se fac că nu le văd.

Câteva fotografii realizate de martori oculari ne face să ne întrebăm dacă intenționat stau până la un ultim moment sau deja s-au adaptat şi vor continua să-şi lase automobilele cum o fac şi în prezent, acum mai frumos, în limitele benzii?

Deşi încă nu s-au văzut deplasându-se pe ele troleibuze şi autobuze, există deja marcaje ce permit bicicliştilor să le folosească. Cum şi pe unde să o facă?

Vezi şi:

2 Comentarii
  1. […] au trecut la planul B?! După ce s-a putut observa că şoferii ignoră marcajele temporare de pe bd. Dacia, aplicate pentru a delimita o bandă dedicată temporar bicicliştilor, în prag de ninsori, s-a […]

  2. […] (foto/video) Stau până la ultimul moment sau deja s-au adaptat? Banda dedicată de pe bd. Dacia nu… 0 Share Citește și Mai multe de acelasi autor Știri […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata