Opel lansează până în 2021 opt modele noi sau actualizate, însă trei maşini le va scoate din producţie

Opel continuă să-şi execute planul PACE!, lansat de când a intrat sub aripa grupului PSA, cu privire la o ofensivă de produse ce urmează a fi lansate, pentru a satisface nevoile clienților și pentru a asigura respectarea regulilor severe privind emisiile de CO2 la nivel european, care vor intra în vigoare în 2020. Viitorul portofoliu va asigura un viitor durabil și de succes atât pentru companie, cât și pentru rețeaua de distribuitori. 

De la începutul anului 2019 până la sfârșitul anului 2020, compania va lansa opt modele noi sau reîmprospătate, investind în segmente mari și profitabile. Până atunci, Opel va oferi unul dintre cele mai noi portofolii de maşini printre producătorii de autovehicule în masă.

Michael Lohscheller, CEO Opel

Opel s-a angajat în mod clar să aducă pe piață cel puțin un model complet nou în fiecare an. Numai în 2019, Opel va lansa noua generație a bestseller-ului Corsa și succesorul modelului de succes Vivaro, acesta din urmă fiind disponibil atât în versiune LCV, cât şi una pentru transportul de pasageri. Variante suplimentare și versiuni de echipamente se pregătesc de asemenea pentru noul Combo LCV.

Succesorul popularului Opel Mokka X va urma în 2020 și va juca un rol esențial în strategia de a extinde proporția vânzărilor SUV-ului companiei de la 25 la 40% până în 2021.

Vezi şi: (video) Test Drive: Opel Mokka X

“Opel goes electric” a fost unul dintre angajamentele asumate de companie în noiembrie 2017, ca parte a planului PACE! Cărțile de comandă, atât pentru modelul electric şi cu cinci locuri Corsa, cât și pentru Grandland X PHEV (plug-in hybrid), care vor fi produse în Eisenach, vor fi deschise până în vara anului 2019.

Până la sfârșitul lui 2020, Opel va avea în total patru modele electrificate, transformând astfel cererea de mașini care pot rula şi pe bază de energie electrică, de la nișă la volum.

Mai mult, până în 2024, fiecare model Opel va exista într-o versiune electrificată. Opel va oferi oferte extrem de interesante, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere economic, adaptând electro-mobilitatea şi în acelaşi timp îmbunătățind în continuare motoarele cu combustie.

Pe de altă parte, pentru a se conforma regulilor impuse pentru emisii și pentru a se concentra pe segmente de volum mare, modelele Opel ADAM, Opel KARL și Opel Cascada nu vor fi înlocuite după încheierea ciclului lor de viață. Automobilele vor rămâne în vânzare până la sfârșitul anului 2019!

Opel mai menţionează că este deja pe deplin pregătit pentru noul standard Euro 6d-TEMP și oferă 127 de modele de autoturisme care îndeplinesc cerințele ce vor intra în vigoare pentru toate maşinile noi înregistrate din septembrie 2019.

“Angajamentul nostru față de Euro 6d-TEMP face parte din strategia noastră de a deveni un lider în reducerea emisiilor vehiculelor și un pilon cheie al abordării noastre centrate pe client. Oricine cumpără un nou Opel acum, nu trebuie să se teamă de faptul că nu-l va putea conduce în vreun oraş în care au fost/vor fi aplicate interdicţii de circulaţie din cauza emisiilor”, a declarat şeful Opel.

Vezi şi: (video) Premieră: Noul SUV compact electric conceptual Opel GT X Experimental

Cmentariile sunt închise