(foto) Noul Toyota Land Cruiser GR Sport poate fi admirat în showroomul oficial din Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Toyota Land Cruiser GR Sport, versiunea de top a SUV-ului de nouă generaţie, este prezentă acum şi la Chişinău! Un exemplar este expus în showroomul Toyota Centru Chişinău „Continent”.

Clienții interesați, dar şi fanii modelului, sunt invitați să-l admire îndeaproape în toate detaliile!

Pe larg am descris modelul în acest articol dedicat, însă pe scurt vă putem amintim că versiunea este în primul rând una mai orientată spre off-road. Se deosebeşte printr-un bodykit care combină un caracter sportiv cu o serie de elemente de protecţie. Diferită este şi faţa maşinii.

Marea diferenţă dintre un LC GR Sport şi unul obişnuit este însă în termeni de suspensie/şasiu. De exemplu, doar modelul GR Sport poate fi dotat cu E-KDSS (Electronic-Kinetic Dynamic Suspension System) – un sistem (lansat în premieră mondială) de control al suspensiei care contribuie atât la o stabilitate crescută la volan în mediul urban, cât și la performanțe superioare în off-road. E-KDSS controlează automat și electronic fiecare stabilizator din față și din spate în mod independent.

Modelul GR Sport se poate combina cu ambele motoare twin-turbo, la alegere.

Poţi afla mai multe detalii, inclusiv cât costă SUV-ul, pe toyota.md

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/