(video) Epopeea continuă! Poliţia face noi precizări în cazul şoferiţei care şi-a făcut de cap noaptea prin centrul capitalei

(update 14.04.2019) La data de 13 aprilie curent, în spațiul public a apărut imagini video din cadrul unei intervenții live pe o rețea de socializare, în care conducătorul auto admite mai multe abateri de la prevederile Regulamentului circulație rutiere, punând în pericol viața și sănătatea personală și a altor participanți la trafic (inclusiv a pasagerilor ce se aflau în automobil). Ca rezultat, mai multe surse mass-media s-au grăbit să atribuie aceste imagini video la un alt caz în care o tânără admite multiple încălcări în trafic, ce s-a produs la 9 aprilie curent.

Astfel, Inspectoratul Național de Patrulare ține să informeze despre faptul că aceste două cazuri sunt diferite și nu se atribuie unei și aceleiași persoane!

Cu referire la imaginile video apărute la 13 aprilie curent, a fost identificat automobilul precum și persoanele care se aflau în el. În rezultat, în privința conducătorului auto, care s-a dovedit a fi o altă tânără în vârstă de 22 de ani și care și-a recunoscut vina, a fost aplicată o amendă în mărime de 900 de lei și trei puncte de penalizare. Pentru alte două încălcări, constatate prin intermediul Sistemului de monitorizare video “Control trafic” în luna noiembrie 2018, a fost aplicată amendă în suma totală de 1.350 de lei și şase puncte de penalizare.

Despre rezultatele examinării primului caz, apărut la 9 aprilie, până la moment, prin intermediul sistemului de monitorizare video, a fost stabilit automobilul din care a fost transmisă intervenția live, precum și proprietarul acestuia. Totodată, a fost stabilită și identitatea persoanei căreia proprietarul a transmis în folosință automobilul, fiind o tânără în vârstă de 26 de ani, care la moment se eschivează de la poliție! În prezent se întreprind acțiuni de localizare a acesteia și acumulare a probelor pentru demonstrarea vinovăției și individualizarea sancțiunii pentru abaterile comise.

Internauţii au reacţionat din nou, chiar şi în cazul faptelor şoferiţei de 22 de ani (Atenţie: unele postări pot conţine cuvinte necenzurate):


(update 13.04.2019) Maşina şoferiţei care şi-a făcut de cap noaptea prin Chişinău, găsită abandonată! Între timp conduce alta

INP informează cu privire la cazul apărut câteva zile în urmă pe o rețea de socializare, unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere și anume că nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulație pe sens opus și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, la data de 13 aprilie curent, angajații INP au identificat proprietarul automobilului de model BMW, care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 28 de ani, locuitor al mun. Chișinău. Acesta a comunicat că, automobilul l-a transmis în folosință la începutul lunii martie curent, unei tinere cunoscute în vârstă de 26 de ani, iar despre încălcările care s-au produs cu automobilul propriu a aflat de pe rețele de socializare.

Totodată, a informat că a încercat să facă legătură cu fata însă aceasta era de negăsit telefonic. Prin urmare, mașina a fost depistată abandonată în sectorul Botanica. Bărbatul a menționat că va colabora cu poliția întru depistarea acesteia. De asemenea, pentru examinarea cazului, cu acordul proprietarului a fost interzisă exploatarea mijlocului de transport până la finalizarea cauzei contravenționale.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F610508662409910%2Fvideos%2F392691754658863%2F&show_text=0&width=259

Între timp, pe o reţea de socializare au apărut noi imagini cu tânăra “dată dispărută” (@annie.888), conducând un alt automobil. Potrivit informaţiilor disponibile, aceasta din nou a condus noaptea prin centrul oraşului încălcând regulile de circulaţie rutieră. Însă, în acest caz s-a aflat la volanul maşinii prietenului său (@ssss.mmmm4) şi acesta din urmă a realizat o transmisiune în direct pe Instagram, spunând că le este indiferent de culoarea semafoarelor şi de poliţie prin cuvinte necenzurate.


(update 10.04.2019) Inspectoratul Național de Patrulare s-a autosesizat în baza unei postări apărută pe o rețea de socializare, unde se vede clar că un șofer încalcă grav Regulamentul Circulației Rutiere punându-și viața sa în pericol dar și a altor participanți la trafic, și anume nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, direcţia permisă de deplasare a marcajului de pe partea carosabilă și dreptul privind delimitarea benzilor duble de circulaţie pe sens opus, dar și trecerea la culoarea roșie a semaforului.

Astfel, șoferul va fi identificat, citat pentru prezentare la INP și sancționat pentru ambele încălcări cu o amendă de la 1.200 până la 1.800 lei cu aplicarea a 6 puncte de penalizare. De asemenea, în urma examinării cazului, dacă camerele de supraveghere a circulației vor arăta că a încălcat și limita de viteză, va fi sancționat conform legislației în dependență de limita vitezei depășite.

“Vă mulțumim că nu sunteți indiferenți și vă implicați la depistarea celor care încalcă RCR și își pun viața în pericol. INP nu va tolera astfel de cazuri, vă încurajăm să sesizați de fiecare dată când observați astfel de încălcări”, se arată în comunicatul poliţiei.

Reacţiile internauţilor la reacţia INP:


(video) Conduce periculos noaptea prin centrul oraşului şi râde când vede poliţişti. Totul, live pe Instagram

O tânără din Chişinău, cunoscută sub numele de „annie.888” pe contul său de Instagram sau de „Anneta Gh” pe Facebook, dă din nou o lovitură în ceea ce priveşte încălcările în trafic. Acum câteva ore a organizat o nouă transmisiune live pentru a arăta lumii cum încalcă regulile de circulaţie, noaptea, prin centrul capitalei.

Vezi ce a mai făcut anterior: (video) O tânără s-a filmat cum merge cu 200 de km/h pe bd. Ştefan cel Mare! Reacţia INP, a internauţilor şi a şoferiţei

În pofida camerelor de supraveghere ale traficului, culorilor semafoarelor şi altor colegi din trafic, tânăra a arătat că poate conduce după propriile reguli şi nimic nu o poate opri. Imaginile video ne arată atât condus haotic cu ieşiri pe contrasens, cât şi nenumărate treceri la semnalul de interzicere al semafoarelor. De viteză peste limita stabilită de lege nu mai vorbim.

Unii dintre cei care au urmărit imaginile în direct i-au dat semne de apreciere pentru ceea ce face, susținându-i astfel stilul de viaţă periculos. De menţionat că recent şoferiţa a primit un nou automobil, pe care la fel, ca şi pe cele vechi, le exploatează într-un astfel de mod.

Vezi şi: (video) Trendul continuă! Doi tineri, cu aproape 200 de km/h pe bd. Ştefan cel Mare şi Dacia

Internauţii care deja au urmărit imaginile în reluare au condamnat gestul, unii spunând că incidentul din 2017 din Harkov, când o şoferiţă de 20 de ani a luat viaţa a şase oameni şi i-a lăsat cu traumatisme pe alţi cinci, se poate repeta şi la Chişinău. De asemenea, acuză poliţia de “impotenţă” în a soluţiona şi pedepsi astfel de şoferi, după ce anterior a declarat oficial că s-a autosesizat în cazul protagonistei din acest articol.

Vezi şi: (video) Sinucigaşii de pe Instagram. Câţiva tineri din Chişinău se filmează cum încalcă regulile de circulaţie sau cum fac accidente

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/