Camere video în loc de oglinzi pentru BMW în 2019 (foto)

BMW ar putea înlocui oglinzile laterale cu camere video pe maşinile lor începând cu anul 2019.

124312341

La începutul lunii BMW a introdus la expoziţia CES (Consumer Electronics Show) conceptul i8 Mirrorless (din traducere “făra oglinzi”). După cum ne sugerează numele automobilul în acesta este evitată folosirea unor oglinzi convenţionale, in locul lor fiind montate camere video, care potrivit celor de la BMW au un unghi de vizualizare mult mai mare. Se dă de inţeles ca tehnologia de pe concept nu este numai pentru expoziţii, aceasta fiind implementată pe modele BMW peste 3 ani.

Acestea sunt cuvintele şefului de dezvoltare a mărcii BMW Elmar Frickenstein care menţionează ca tehnologia ar trebui să fie gata in anul 2019. În afară de creşterea nivelului de securitate acestă tehnologie va permite scăderea consumului de carburanţi datorită aerodinamicii sporite.

La moment nu se cunoaşte care BMW primul va profita de noua tehnologie, dar mai mult ca probabil că acesta va fi facelift-ul seriei 7. Indiferent ce model va fi primul Frickenstein a menţionat că tehnologia va trece pe toate modelele în următorii ani.

bmw-i8-mirrorless-concept1231 bmw-i8-mirrorless-concept123 bmw-i8-mirrorless-concept12 afaga 3 bmw-i8-mirrorless-concept1234

Sursa: bmwblog.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/