(video) O familie a fost pusă în pericol de un şofer începător pe traseul Chişinău-Hînceşti. Vezi cum a procedat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O familie a fost pusă în pericol de un şofer începător. S-a întâmplat acum câteva zile pe traseul Chişinău-Hînceşti, lângă intrarea în localitatea Pojăreni, acolo unde există aplicat un marcaj 1.16.1 (spaţiu de drum pe care intrarea este interzisă).

După acest marcaj, sensul drumului este despărțit din nou în două benzi, însă cea stângă are marcaj 1.18.1, fiind rezervată doar pentru doritorii de a intra în Pojăreni.

Conducătorul acestui Renault Scenic a accelerat intenționat în loc să reducă din viteză şi să intre pe banda corespunzătoare, după cum îi arăta marcajul de pe banda sa, după protagonistul situaţiei. La urma urmei, putea să calce marcajul 1.16.1 şi să treacă lejer pe alături, cu toate consecinţele eventuale asumate şi cu “mustrarea de conştiinţă”.

De ce a fost necesar să apeleze la o astfel de manevră periculoasă nu e clar, însă bine că nu a avut loc vreo ieşire în decor, urmată de vreo eventuală nenorocire.

VIDEO: facebook.com/voxtext

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise