in , ,

(video) O maşină s-a aprins din mers în centrul capitalei. Ghinion şi pentru posesorul alteia parcată la marginea străzii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un automobil a luat foc astăzi în capitală, din mers conform spuselor martorilor, în preajma intersecției străzilor Mitropolit Dosoftei și Petru Movilă.

Pompierii spun că flăcările au cuprins motorul, parbrizul și anvelopele unui automobil de model Renault Megane. În urma incendiului, acestea s-au extins și asupra unei alte mașini parcate în apropiere. Este vorba despre o Toyota.

Nu se exclude faptul că umezeala formată în urma ploilor torenţiale din ultimele ore a contribuit la producerea unui scurt circuit. Oricum, specialiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii incidentului.

VIDEO: t.me/chsvteme

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!