(video) Urmărire prin satul Sculeni. Doar gazele lacrimogene au putut opri o şoferiţă agresivă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În timpul misiunii de serviciu, poliţiştii din Ungheni au fost sesizați despre un conflict în stradă în localitatea Sculeni. La fața locului era prezentă și o femeie de 40 de ani, din aceeași localitate, cu semne vizibile de ebrietate, care manifesta un comportament agresiv.

În timpul documentării cazului aceasta a încercat să se eschiveze de la fața locului, urcând la volanul unui Audi. La somațiile repetate ale polițiștilor aceasta a refuzat să se supună.

Imediat au fost întreprinse acțiuni de oprire a mașinii, timp în care femeia a amenințat polițistul, l-a numit cu mai multe cuvinte necenzurate, după care, ignorând toate somaţiile omului legii, a urcat din nou în automobil şi a început deplasarea cu spatele accidentând automobilul de serviciu al poliției.

Fiind scoasă din mașină, femeia a continuat să fie agresivă, fiindu-i aplicate ulterior mijloacele speciale din dotare (gazul lacrimogen și cătușele).

Aceasta a refuzat testarea alcoolscopică şi examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate.

Acum este documentată pentru ultragiere, nesubordonarea la cerințele angajatului poliției aflat în exercițiul funcției, huliganism și accident rutier. A fost pornit și un proces penal pentru refuzul testării alcoolscopice.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/