(video) “Am consumat doar 50 de grame şi nişte bere”. Şoferiţă cu doi copii în maşină, oprită pe şoseaua Munceşti

0

O șoferiță a fost depistată de polițiștii de patrulare în timp ce conducea prin Chișinău în stare de ebrietate avansată și cu doi copii în mașină. S-a întâmplat în această noapte în jurul orei 2:30!

Fiind implicați în supravegherea circulației rutiere, pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica al capitalei, inspectorii de patrulare au observat un autovehicul de marcă Honda care se deplasa neregulamentar.

La indicația legală de a stopa, conducătorul auto intenționat a apăsat pe accelerator continuându-și mersul haotic. Cu echipajul de patrulare pe urmele sale, persoana de la volan a decis într-un final să oprească mașina. Autovehiculul era condus de o femeie de 31 de ani, care avea ca pasageri doi copii, transportați încă fără scăunele auto!

În timpul discuțiilor cu șoferița, polițiștii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool. Aparatul Drager a confirmat prezenţa alcoolului în aerul expirat – 0.90 mg/l!

Imediat șoferița a fost înlăturată de la volan, iar autovehiculul a fost dus la parcarea specială. Pentru iresponsabilitatea sa, femeia care a pus viața propriilor copii în pericol, urcând la volanul mașinii beată, a rămas fără permis de conducere.

INP menționează că din cauza șoferilor imprudenți, anul acesta 185 de copii pasageri au fost implicați în accidente rutiere, 158 au suferit diferite traumatisme, iar şase au decedat. Amintim că, în cadrul campaniei “STOP alcool la volan”, demarată de Inspectoratul Național de Patrulare, a fost lansată o linie telefonică fierbinte la care cetățenii îi pot denunța pe cei văzuți că șofează în stare de ebrietate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata