Poliția lansează o linie telefonică unde poate fi sesizată despre șoferii care conduc în stare de ebrietate

Zis şi făcut! Propunerile şi deciziile luate la şedinţa Consiliului Național pentru Securitatea circulației rutiere din această săptămână au început prompt să fie aplicate. Pe lângă intensificarea raziilor pe drumurile din ţară şi iniţierea unei campanii care spune “STOP alcool la volan”, iată că autorităţile lansează linia fierbinte de telefon despre care au menţionat.

Poliția Națională lansează linia telefonică 067 112 902 destinată exclusiv sesizării Poliției cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate alcoolică!

Dragi cetățeni, NU fiți indiferenți! Fiindcă indiferența încurajează încălcarea. Iar cineva drag vouă, din familie, prieteni sau colegi poate fi victima unui accident rutier grav, cauzat ca urmare a consumului de alcool.

Dacă ești martor al unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunță imediat Poliția și nu fi complicele unei tragedii! Salvează viața șoferului, pietonului întâlnit în cale sau unei familii care se deplasează cu mijlocul de transport regulamentar.

Să contribuim împreună la un trafic în siguranță!

Totodată, Poliția Națională vă încurajează să sesizați situațiile de urgență la numărul unic 112!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/